HV Verburch - HMC Raamsdonksveer

Goedenavond iedereen!

Vorige week speelden wij onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen HMC Raamsdonksveer. We hadden allemaal zin in de wedstrijd en begonnen de voorbereiding! We kregen een goed praatje van onze trainer en begeleidster, waarin de tactiek van de tegenstander besproken werd en we goed voorbereid het veld op konden gaan!

Met goede moed en leuk publiek begonnen we de wedstrijd. Al gelijk merkten we dat de verdediging van de tegenstanders offensief was, wat ons verteld was. We moesten veel bewegen en zo probeerden we goede aanvallen op te zetten. We waren zeker aan elkaar gewaagd en van beide teams was de verdeding erg sterk. HMC had goede afstandschoten en uiteindelijk gingen we helaas de rust in met een achterstand.

Na een praatje in de rust gingen we weer van start met de tweede helft en hadden we nog steeds vertrouwen in dat we de punten in Poeldijk konden houden, het scheelde niet veel. In de tweede helft bleef het aardig op gaan, maar op gegeven moment werd het verschil ietsjes groter en moesten we alerter zijn en beter onze kansen afmaken. Het laatste deel van de wedstrijd stond de verdediging heel sterk en had de tegenpartij het lastig om goals te maken. Wij kwamen goed terug van een achterstand van 5 punten, maar uiteindelijk hebben we de wedstrijd helaas wel verloren met 22-24.

Vanavond gaan we weer keihard ons best doen om de punten op Verburch te houden in de wedstrijd tegen Habo ‘95. Leuk dat jullie er allemaal zijn om ons weer aan te moedigen!