Verburch DS1 - Zeeburg DS1

Na een teleurstellende pot tegen Habo, wilden  we dit keer sterk spel tegenover Zeeburg zetten. De uitwedstrijd werd met 1 punt verschil verloren, wat betekende dat we aan elkaar gewaagd waren.

In de eerste helft waar het in het begin nog gelijk opging, zakte wat weg. Zeeburg had goede afstandsschoten waar we niet altijd antwoord op hadden. Daarnaast hadden we veel balverlies en miste we onze pit. Zo gingen we de rust dan ook in met 6 doelpunten achter.

Na een goede peptalk in de kleedkamer begonnen we aan de tweede helft. We vochten ons terug de wedstrijd in door de achterstand van 6 doelpunten weg te werken en zelfs voor te komen! De wissels werden goed gespeeld en de verdediging stond ook beter. Zeeburg kreeg een aantal 2 minuten, waardoor we goed konden uitlopen. In de laatste minuten  kwam Zeeburg nog wat terug, maar we hebben er alles op alles gezet om de overwinning onze kant op te laten vallen. We bewaarde onze rust en speelden de aanvallen met vertrouwen. Hierdoor hebben wij met 32-28 gewonnen van Zeeburg!

Het was een leuke pot waarbij beide teams strijdlust hebben laten zien, nu door naar de volgende wedstrijd en hopelijk meer punten pakken!