Verburch DS1- HC Groot Venlo DS2

Zaterdag 4 november werd de thuiswedstrijd tegen HC Groot Venlo dames 2 gespeeld. We waren gemotiveerd en gebrand om de eerste punten te pakken. Na een goede eerste paar minuten hadden we een voorsprong  van 4 punten. Helaas verzwakte de verdediging en had de tegenpartij af en toe mooie snelle tegenaanvallen waardoor we de rust met een gelijkspel van 11-11 ingingen.

Na de rust begonnen we weer met goede moed. We speelden ons eigen spel met leuke wissels en er werden mooie afstand schoten gemaakt. Het ging gelijk op, dus we bleven strijden. Wanneer de laatste 10 minuten ingingen, werden de aanvallen en de verdediging moeizamer. Hierdoor kon de tegenpartij wat punten uitlopen en is de eindstand 24-30 geworden.

We hopen na een aantal spannende wedstrijden volgend weekend onze eerste punten mee te nemen naar Poeldijk. Deze wedstrijd wordt zondag 12 november om 16.25 gespeeld tegen Tachos dames 1.