Wedstrijdverslag Hellas - Verburch

Afgelopen zaterdag 3 oktober hebben wij onze tweede officiële wedstrijd gehad. Dit was tegen Hellas! Paul onze oude trainer is nu hoofdtrainer bij Hellas dames 1. Iedereen was gebrand om te winnen omdat het tegen Hellas altijd weer spannend is, maar wij wilden er natuurlijk alles aan doen om die punten mee te nemen naar Poeldijk.

Toen begon de wedstrijd. De wedstrijd verliep al die tijd best spannend. We merkten dat Hellas net zo gedreven was als ons om te winnen waardoor het lastig was. Er werd veel druk gezet en mooie wissels gemaakt. Onze verdediging stond goed.  Na 15 minuten stonden wij 7-8 voor. En wij zijn de rust ingegaan met 12-14.

In de kleedkamer heeft Dennis ons gezegd dat we gebruik moeten maken van onze ruimte. We moesten meer op bepaalde spelers gaan staan. De hoeken mochten meer inlopen. Veder hebben we elkaar nog meer gemotiveerd en zijn we de kleedkamers uitgelopen.

Het begin van de tweede helft begonnen we goed en liepen we verder uit. Na 15 minuten stonden wij 4 doelpunten verschil voor. Met veel 2 minuten en spannende scores wisten wij wel dat wij er nog lang niet waren en dat we echt door moesten gaan. Uiteindelijk hebben we 22-24 gespeeld en hebben we de punten meegenomen naar Poeldijk.

Wij willen alle livestream kijkers bedanken! Het is leuk om te zien dat er achteraf zoveel mensen hebben gekeken naar onze wedstrijd. Op naar volgende week tegen Atomium’61.