Nieuwe hoofdtrainer

Hallo handbalvereniging Verburch,
 
Ik wil mij graag even voorstellen als de nieuwe coach/trainer van DS1 van Verburch.
 
Ik ben Dennis Teeuw, 51 jaar en woonachtig in Schiedam. Ben ruim 22 jaar getrouwd met Natasja en heb 2 kinderen. Dochter Quinty van 21 jaar (handbalt bij DWS ) en zoon Tomasz van 18 jaar (handbalt bij Houten). Ik zit al ruim 40 jaar in de handbalwereld en heb daarin van alles gedaan. Speler, keeper, scheidsrechter, coach, (jeugd)trainer, bestuursfunctie, technische en jeugdcommissie, kantine en jeugdkamp.
 
Van origine ben ik van HV Ventura in Schiedam. Sinds 2010 ben ik meer actief geweest als coach/trainer. Onder andere Ventura HS1 (hoofdklasse en 1e divisie), HV Twist HS 1 (hoofdklasse) en Oliveo (2e en 1e divisie).
 
Ik ben echt een handbaldier en hou enorm van het spelletje. Het leukste van coachen/trainen van een team is de wisselwerking tussen coach/trainer en de groep alsmede het zien van vooruitgang van de groep gedurende het seizoen.
Verdediging in het handbal staat bij mij hoog in het vaandel. Daar win je wedstrijden mee!
 
Officieel zou ik per 1 augustus starten bij Verburch maar vanwege deze rare tijden i.v.m. het coronavirus, heb ik i.o.m. Verburch half mei al kennisgemaakt met DS1 en DA1 (die gaan komend seizoen meetrainen met DS1).