Oliveo DS1 - Verburch DS1

Zaterdag 3 december speelden wij een uitwedstrijd tegen Oliveo. Van tevoren wisten wij niet wat we moesten verwachten, wij kenden het team namelijk niet.

Oliveo begon de eerste helft erg sterk en ze gingen goed van start. Ze trokken namelijk een voorsprong van 4-1. Wij begonnen de wedstrijd niet fel genoeg en dit kwam dan ook pas later in de wedstrijd bij ons opgang.
Helaas kwamen wij niet goed genoeg in de wedstrijd, waardoor we de rust in gingen met een achterstand van 10-5.

De tweede helft gingen we in met veel discipline om de wedstrijd terug in handen te krijgen. Uiteindelijk kwamen we beter in de wedstrijd en ging het een stuk beter. Hierdoor kwamen we terug met een stand van 21-20.
Helaas hebben we in de laatste 5 minuten de punten weggegeven en de wedstrijd verloren met 24-21.

Hierdoor staan we wel nog steeds bovenaan met 3 punten los op de nummer 2 Heerle DS1.
Zaterdag spelen we tegen Gemini, kom je ons aanmoedigen?