Venlo DS2 - Verburch DS1

Zaterdag 24 februari om 20.45 stond de uitwedstrijd tegen HC Groot Venlo dames 2 op het programma. Dit was weer de eerste wedstrijd na twee weekenden vrij geweest te zijn. We waren gemotiveerd en hadden zin om een leuke wedstrijd neer te zetten. We merkten dat de tegenpartij fysiek sterk was en dat het een pittige pot ging worden. Na een aantal minuten was de stand 3-3. Helaas lukte het ons niet om door de verdediging van de tegenpartij te komen en kregen we snelle tegenaanvallen tegen. Hierdoor werd er met een stand van 17-6 de kleedkamers in gegaan.

Na de rust wilden we beter en feller handbal laten zien. We probeerde ons eigen spel te spelen met wissels en veel snelheid. Hierdoor lukte het ons om weer wat doelpunten te scoren. Helaas was de tegenpartij sterker en konden we de grote achterstand niet meer inhalen. Daarom is de eindstand 30-16 geworden.

We hopen volgend weekend weer twee punten te kunnen pakken. Deze wedstrijd wordt zaterdag 2 maart om 19.30 thuis gespeeld tegen Tachos dames 1.