Verburch B1 (in het) nieuw(s)

Al maanden voor de zomerstop werd een nieuwe trainer/ coach voor de B1 gevonden. Zijn naam? Bert Donker. In aanloop naar het nieuwe seizoen verzorgde hij de trainingen. Tot hij even uitgeschakeld werd door een operatie. Gelukkig waren onder andere de dames van het eerste bereid de trainingen tijdelijk te verzorgen. Hoe onwijs gaaf. Bedankt meiden!

Na de zomerstop begon het nieuwe seizoen met een toernooi in Nieuwegein en een trainingsweekend. Conditie opbouwen, techniek inslijpen, met elkaar eten, etc.
Op zondag een training en vervolgens een teambuildingsuitje in Bergschenhoek. Met elkaar een vlot bouwen, naar de overkant varen, daar opdrachten uitvoeren en vervolgens weer terugvaren en het vlot demonteren. Meer en meer werd het één team.

Dan afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd, in de Topklasse. Geheel in het nieuw gestoken door de nieuwe sponsor I 4 CARE SECURITY. Dat ziet er goed uit!
De wedstrijd was thuis tegen Volendam, nog met publiek. De meiden lieten vanaf het beginsignaal één team zien. Elkaar helpen, gezamenlijk aanvallen en verdedigen, het was een genot om naar te kijken. Bij rust stond het 10-4. Na de rust ging Verburch op oude voet verder. Volendam kon weinig inbrengen tegen de power van onze meiden. De eindstand was 26-10. Al met al een geweldig mooie en terechte overwinning.
Ga zo door meiden!