Verburch C1 was dé verrassing op toptoernooi in Aalsmeer

Ook het C1 handbalteam van Verburch deed afgelopen weekend mee aan het toptoernooi van Green Park/Handbal Aalsmeer. In de poule werden Quintus, VOS en Kwiek Raalte verslagen. 


Niet alleen de uitslagen waren bijzonder goed, het team kreeg veel complimenten over het vertoonde spel. Deze prestatie is in deze leeftijdsklasse des te knapper, omdat dit Verburch-team voornamelijk bestaat uit meiden die al jarenlang samenspelen. De trainingen van onder meer René Zwinkels werpen zichtbaar hun vruchten af. 

Nog eens twee keer
In de winnaarspoule werd nog eens twee keer gewonnen en 15-15 gelijkgespeeld. De finale was tegen Vlug en Lenig C1, een Eredivisieclub uit Geleen. Helaas bleek de koek op voor Verburch. Bente, Cage, Caylee, Jacky, Marit, Maura, Nikki, Rosa en Wytske hadden tot nu toe alles gegeven. Helaas kon Tess niet meedoen vanwege een vervelende schouderblessure, maar zij was langs de kant ook van grote waarde.

Knappe prestatie
 Onder leiding van de coaches Mirjam en Wendy hadden ze twee prachtige dagen beleefd, maar toch was de teleurstelling na de verloren finale aanvankelijk groot. Al snel daalde bij de meesten echter het besef in welke knappe prestatie ze hadden neergezet in Aalsmeer en dat ze dé verrassing waren geworden van het toernooi.