Verburch DS1 - Feyenoord DS1

Op donderdag 14 april moesten wij handballen tegen Feyenoord. In de laatste wedstrijd tegen Feyenoord hebben wij de punten in Rotterdam laten liggen dus wij waren nu extra gefocust om de punten in Poeldijk te houden. Dit is na een spannende wedstrijd ook gelukt!
De eerste helft begonnen wij niet heel sterk, door een snel schot van Feyenoord kwamen zij al snel op voorsprong. Onze dekking had moeite met de strakke ballen van Feyenoord maar al snel gingen wij op die ballen staan en kregen wij meer grip in de verdediging. Joy pakte cruciale ballen en al snel kwamen wij terug. We gingen de rust in met 13-11.
In de rust sprak Dennis ons streng toe, wij moesten meer gefocust gaan spelen. Ook moesten wij meer gebruik gaan maken van de snelle midden uit en de tegenaanval omdat Feyenoord hier moeite mee had. We begonnen de tweede helft met een man minder maar wel heel sterk.  In de tweede helft vielen er heel veel tijdsstraffen, hierdoor waren beide partijen een beetje uit hun spel gehaald. Dit draaide wij snel om en wij haalden hier onze kracht uit. We liepen uit op Feyenoord maar uiteindelijk wisten zij de stand terug te brengen naar 22-22. In de laatste paar minuten hebben wij het weten te trekken naar 24-22 en bleven de punten in Poeldijk.
Zaterdag 23 april spelen wij thuis tegen Quintus. Wij hebben weer zin om te handballen, komen jullie ons aanmoedigen?