Verburch DS1 - Gemini DS1

We hebben afgelopen zaterdag 10 december tegen Gemini DS1 gespeeld. De tegenstander was bekend bij ons en we wisten precies hoe de tegenstander speelde. Na het verlies van vorige week, waren we erop gebrand om deze wedstrijd te winnen en de punten te pakken! Want hoe Dennis het altijd zegt: 'We zijn nog steeds de te kloppen ploeg.'

Verburch begon goed aan de wedstrijd. We wisten van te voren dat de cirkel speelster en een opbouwer van Gemini gevaarlijk waren, dus moesten we goed opletten in de verdediging.
We waren veel aan de bal en we stonden goed met zijn alle te verdedigen.
We gingen de rust in met 13-7.

In de rust kregen we te horen van Dennis dat we lekker stonden te verdedigen, maar dat het in de aanval wel iets beter kon. De snelle tegenaanvallen zijn nog steeds ons wapen en daar moesten we meer gebruik van maken in de tweede helft.

De tweede helft begonnen we goed. We waren nog feller, sneller in de tegen aanval en we stonden lekker te verdedigen waardoor Gemini het lastig vond om te scoren.
Ze kwamen wel dichter bij, maar het lukte hen niet om ons in te halen. We hebben in de tweede helft echt als een team gehandbald, waardoor we steeds met 6 punten voor stonden. We hebben de wedstrijd met 26-18 gewonnen en we hebben dan ook de punten in Poeldijk gehouden.
We zijn nog steeds de te kloppen ploeg en staan bovenaan met 4 punten los van de nummer 2 Heerle DS1.

Op naar dinsdag 13 december voor de allerlaatste wedstrijd van 2022. We spelen dan uit tegen Heerle DS1. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden, want het is de nummer 2 in onze poule.