Verburch DS1 - Vlug en Lenig DS2

Afgelopen zaterdag speelde we tegen vlug en lenig. Na de winst van vorige week waren we gebrand om weer te winnen. We gingen vol goede moed de wedstrijd in.

Begin eerste helft kwamen we 0-3 achter maar we kwamen al snel weer op een gelijke hoogte. De laatste 10 minuten ging het wat moeizamer en kwam de tegenstander op voorsprong.

We gingen de rust in met 4 doelpunten achterstand. De scheidsrechters lieten heel veel toe dus we moesten nog feller zijn in de verdediging.

Na de rust gingen we weer vol vertrouwen de wedstrijd in. We begonnen sterk door mooie acties kwamen we al snel weer terug op een gelijke stand. Door een sterke verdediging lukte het de tegenstander niet te scoren en kwamen we op een kleine voorsprong. De tegenstanders kwamen kwamen terug en scoorde in de laatste 30 seconden de 28-29.

Helaas het jaar niet met een wist afgesloten. Maar we gaan het nieuwe jaar met goede moed in en hopen de volgende wedstrijd te winnen.