Verburch - Goordlfloring HMC

Vanavond stond de thuiswedstrijd tegen Goorldfloring/HMC op het programma. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden aangezien wij op de 3e plaats stonden en zij op de 2e plaats. Bij winst voor ons zouden wij weer kunnen aanhaken bij de top 2.

De eerste helft was zeker te zien dat we aan elkaar gewaagd waren. We konden een kleine voorsprong opbouwen, maar echt uitlopen lukte ons niet. Verdedigend stonden wij prima. Aanvallend maakten we onze 100% kansen niet altijd af. We probeerde het tempo hoog te houden, maar dat resulteerde soms in slordig balverlies. Dat zorgde ervoor dat wij gingen rusten met een nipte achterstand van 12-13, maar ook met 2 tijdstraffen.

In principe niks aan de hand. We hadden nog een half uur om dat recht te trekken. Door dat wij de 2e helft moesten beginnen met 2 man minder, moesten we slim spelen. De 2e helft liep helaas iets anders dan dat wij gepland hadden. Aanvallend waren we te onzeker om het de dekking van Goodfloring moeilijk te maken. En verdedigend hielpen wij elkaar niet voldoende. Dit resulteerde in een slordige 2e helft, waardoor Goodfloring langzaam kon uitlopen. Een terechte uitslag van 20-26.

Volgende week spelen wij weer thuis om 20.00 uur tegen Hellas. Wij doen er alles aan om er weer te staan. Wij hopen weer op een volle sporthal.