Verburch – Internos

Afgelopen zaterdag speelden wij tegen de Dames 1 van Internos. Na een aantal moeilijke wedstrijden, waren wij zeer gedreven de punten in Poeldijk te houden!
Het was een erg spannende eerste helft, het ging gelijk op tussen beide teams. Er werden weinig doelpunten gemaakt in de eerste helft. We gingen de rust in met een spannende stand van 11-11.
In de tweede helft moesten we nog harder ons best doen, en de fouten van de eerste helft voorkomen. Zodat we op voorsprong kwamen. Bij ons ging het steeds beter en we kwamen ver voor. Maar aan het einde werd het toch nog spannend, toch hebben we de voorsprong behouden. Wij wonnen met 23-19 van Internos.
Volgende week spelen wij op zondag tegen Atomium’61 om 11.45 uur. Hier gaan wij weer onze uiterste best doen om de punten mee te nemen naar Poeldijk!