Verburch DS1 - Twist DS1

Afgelopen zaterdag speelde wij onze competitiewedstrijd tegen Twist. En wat waren wij blij met het publiek! Hierdoor waren wij nog meer gedreven om de punten in Poeldijk te houden.
Na het startsignaal begon Twist met de bal. De eerste helft liep redelijk gelijk op, verburch begon met een voorsprong van 2-0 maar twist kwam snel tot de 2-1. Het liep de hele eerste helft een beetje gelijk op, waardoor de wedstrijd een spannende wending kreeg. We gingen de rust in met een stand van 11-8.
In de tweede helft moesten we nog harder ons best doen, en de fouten van de eerste helft voorkomen. Hierdoor konden wij uitbouwen naar een grotere voorsprong. In de tweede helft begonnen we met een sterke verdediging en stonden we goed. Hierdoor hebben we uiteindelijk een voorsprong kunnen maken van 10 punten verschil. Twist werd moe en wij konden daardoor veel break-outs spelen. In ongeveer 6 minuten voor het eindsignaal kwamen we met 4 meiden te staan tegen 6 meiden van twist. Dit was even spannend, maar omdat we een voorsprong hadden niet meteen een groot gevaar. Uiteindelijk wonnen wij  met 26-17!
Volgende week spelen wij op zondag 24 november om 13:40 uit tegen westlandia. Hier gaan wij weer onze uiterste best doen om de punten mee te nemen naar Poeldijk!