Verburch zomerkamp 2023

Beste Verburch leden!!

We hebben leuk nieuws! Het Zomerkamp 2023 staat weer op de planning voor de komende zomervakantie. Na een aantal jaren afwezigheid hebben we vorig jaar eindelijk weer een leuk en succesvol zomerkamp mogen organiseren. Dit jaar gaan we er natuurlijk weer alles aan doen om het zomerkamp weer minimaal zo succesvol te maken als de vorige editie!
 
Wat is het zomerkamp?
Het kamp wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers die het kamp opzetten voor verschillende sportclubs in onze regio (onder andere Quintus, Westlandia voetbal, Lyra voetbal, Odis etc.). Op het sportpark worden allemaal tenten opgezet, waar een groep van 8 tot 10 jongens/meiden samen met 2 leiding in slapen.  De kinderen zijn de hele dag bezig met spelletjes, sporten, zwemmen, survival, spooktocht en nog veel meer andere leuke dingen.
 
Voor wie is het kamp?
Het kamp is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd). Iedereen met een geboortejaar van 2010 tot en met 2015 mag mee op kamp.
 
Waar is het kamp?
Het kamp wordt georganiseerd in Wanssum, wat ligt in Limburg.
 
Wanneer is het kamp?
Het kamp is altijd de eerste week van de zomervakantie en zal dit jaar dus van zondag 9 tot en met zaterdag 15 juli 2023 zijn.
 
Wat kost het kamp?
De kosten voor het kamp zijn, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, circa 185 euro per persoon. Dit kan dus iets hoger of lager uitvallen. 
 
Hoe kan je je inschrijven?
De inschrijving voor het kamp zal vanaf 14 februari 2023 starten. Het inschrijven zal dit jaar online gebeuren middels het invullen van een online inschrijfformulier. Wanneer u uw zoon of dochter wilt inschrijven voor het kamp kan dit door te klikken op de volgende link: Inschrijfformulier Verburch Zomerkamp 2023
 
 
Vorige jaren hadden we het meeste aantal inschrijvingen voor het kamp ooit namens Verburch! Het zou geweldig zijn als er weer heel veel meiden en jongens van Verburch meegaan naar dit kamp!
 
Mochten jullie vooraf vragen hebben, kunnen jullie gerust mailen naar het nieuwe mailadres van de kamporganisatie van Verburch (verburchzomerkamp@hotmail.com) of bellen naar Ryan (06-15644660) of Levi (06-12199447).
 
We hopen weer met een hele grote groep van Verburch te gaan dit jaar, motiveren jullie je vrienden en vriendinnen om weer mee te gaan?
 
Mocht jouw emailadres hier onverhoopt tussen gekomen zijn of mochten wij mailadressen vergeten zijn, dan horen wij dit graag!
 
Groetjes, namens alle kampleiding,
 
De kamporganisatie,
 
Ryan Harteveld
Levi van der Kaay