Verburch zomerkamp 2024

Beste (ouders van) vv Verburch leden,

Het jaar 2024 is nog geen maand oud, maar toch willen wij jullie alvast meenemen naar de eerste week van de zomervakantie. Dan staat er namelijk zoals elk jaar weer wat leuks op de planning. Het Verburch Zomerkamp 2024. 

In de eerste week van zomervakantie van zondag 14 juli tot en met zaterdag 20 juli zullen wij met Verburch voetbal en Verburch handbal een week lang sport, spel, feest en vertier beleven in het Limburgse Wanssum. 

Hoe ziet er Zomerkamp er precies uit? 
Het kamp wordt georganiseerd door een centrale organisatie waar wij met meerdere verenigingen vanuit de regio Westland aan deelnemen. Oa Lyra, Westlandia, Verburch, Odis en nog veel meer clubs nemen deel aan het kamp en daarmee waren we vorig jaar gezamenlijk goed voor 220 kinderen en 70 begeleiders!

Op kamp slapen wij de gehele week in tenten op sportpark ‘De Meulenbeek’ in Wanssum. In iedere tent zullen ongeveer 7-10 kinderen met 2 begeleiders verblijven. In dit groepje zullen zij de gehele week alle spellen beleven en uiteraard is er ook genoeg tijd om met de kinderen uit de andere tenten lekker even te voetballen, handballen of iets anders te ondernemen. 

Wat voor activiteiten doen wij zoal? 
De gehele week staat in het programma van verschillende sport en spel activiteiten. Zoals ieder jaar staan de dropping, de spooktocht, het touwtrektoernooi, de survival, zwemmen en nog veel meer op het programma. Vorig jaar sloten we de week op spectaculaire wijze af met een black light party onder begeleiding van DJ Bombastic. 

Voor wie is het zomerkamp? 
Voor de voetbal is het kamp voor alle kinderen die spelen in de O8 t/m O13. 
Bij de handbal is het voor de F t/m de D jeugd. 
Geboortejaren 2011 t/m 2016. (Basisschoolleeftijd)

Kosten?
De kosten voor de gehele week zijn circa €195. Dit kan afhankelijk van het aantal inschrijvingen nog iets hoger of lager uitvallen. 
Binnen deze kosten is alles inclusief. Busreis, eten, drinken, activiteiten, etc. 

Inschrijven? 
Inschrijven kan vanaf nu door te klikken op onderstaande link en het formulier in te vullen. 
https://forms.gle/9jgFyh5Hgyns9PTg6

Meer informatie?
Heeft u nog wat vragen dan kunt u het beste contact op nemen met verburchzomerkamp@hotmail.com of spreek 1 van de onderstaande personen aan op de club. 

Wij hebben er in ieder geval al weer erg veel zin in en hopen dat er zo veel mogelijk kinderen mee gaan vanuit Verburch Handbal en Voetbal. 

Met sportieve groet,

Namens alle kampbegeleiding,
De Verburch Zomerkamp organisatie
Ryan Harteveld (voetbal) 0615644660
Levi vd Kaay (voetbal)
Melissa de Ruijt (handbal)