Verburch DS1 - Feyenoord DS1

Dinsdagavond 22 november speelden wij om 19:00 thuis de inhaalwedstrijd tegen de Dames 1 van Feyenoord. Deze wedstrijd kon twee weken geleden niet gespeeld worden, omdat de scheidsrechter niet kwam opdagen.

We begonnen gelijk scherp aan de wedstrijd. In het begin ging het gelijk op en uiteindelijk kwamen we 2 doelpunten voor op Feyenoord. We stonden goed met zijn allen te verdedigen en waren lekker fel waardoor zij hun best moeten doen om te zoeken naar de gaten.

Uiteindelijk gingen we de rust in met 14-11 voor.

Na de rust begonnen we moeizaam en scoorden we de eerste 6 minuten van de tweede helft niet. De verdediging stond daarentegen wel goed, want Feyenoord scoorde ook niet. Vervolgens lukte het ons wel om in de tweede helft de voorsprong op Feyenoord uit te bouwen naar 6 doelpunten. Dit kwam doordat we echt als een team aan het handballen waren. Uiteindelijk wonnen we de wedstrijd met 30-24. Hierdoor staan we nog steeds ongeslagen bovenaan met 3 punten los op de nummer 2 Heerle.

Op zaterdag 26 november spelen we thuis om 20:00 tegen DWS Dames 1.