Verburchspelen 2020

Zaterdag 27 juni werd er door de jeugdcommissie een leuke afsluiting voor de D, E en F jeugd georganiseerd.
Eerst was de uitreiking van de nieuwe naam van de vaardigheidsdag. Brynn won de prijs met de naam: De Verburchspelen!
Daarna begonnen we met de verschillende onderdelen: waterestafette onder de fantastische leiding van Alex, wat een pret! Er was een stormbaan van 17 meter lang, waar Yoelle en Quinty zoals altijd voor veel plezier zorgde. Levend tafelvoetbal, daar konden Sanne en Noa zich uitleven met de groepjes die voorbijkwamen. De meeste meiden lieten gelukkig zien dat ze beter in handbal zijn dan in voetbal! Na een korte (regen)pauze gingen we door met latje gooien onder leiding van Marleen, de ren je rot spelregeltest door Ron en Laura en de bij de snelheidsmeter deelden Tonia en Wendy de diploma's uit. Leuk om te zien dat alle meiden graag hun record van het jaar daarvoor wilden verbreken!
Aan het einde van de middag had de activiteitencommissie voor heerlijke broodjes knakworst en hamburger gezorgd. Alle meiden en begeleiding hadden zo'n honger dat uiteindelijk alles op was!
Het was een geslaagde afsluiting van een bijzonder, maar ook leuk handbalseizoen!
We gaan nu allemaal genieten van een welverdiende vakantie! Hoewel veel meiden ook nog gaan meedoen aan het kamp georganiseerd door de tennis, waar nu ook een handbaldeel in zit. We weten uit betrouwbare bron dat er gave trainers komen!
We zien elkaar weer op de eerste training in de laatste week van de zomervakantie.
Wil je nou ook graag deze gave sport uitproberen na de vakantie?! Stuur dan een mail naar laura_s44@hotmail.com