Westlandia - Verburch

Op zondag 20 maart stond de uitwedstrijd tegen Westlandia op de planning. Twee weken geleden hadden wij al deze Westlandse derby thuis op bezoek en was dit een spannende wedstrijd waar wij uiteindelijk niet de punten hebben kunnen pakken. Deze wedstrijd waren wij dus extra gebrand om de twee punten naar Poeldijk mee terug te nemen.

Vanaf het eerste moment waren wij erg scherp en ging het erg gelijk op. Joy heeft mooie ballen uit het goal kunnen houden waardoor wij erg snel in de tegenaanval konden. Westlandia had erg goede schutters waardoor zij vaak het net konden vinden, maar wij probeerden door onze snelheid de verdediging te overlopen. In de rust hebben wij een duidelijk praatje gehad van Dennis dat we gefocust moesten blijven omdat het erg spannend was. Doordat wij én Westlandia mandekking gingen verdedigen werd het een ander spelletje omdat wij anders moesten aanvallen met één man minder. Hieruit hebben wij nog goede doelpunten kunnen scoren maar helaas niet genoeg om de twee punten mee te nemen naar Poeldijk.

Zaterdag 26 maart spelen wij thuis tegen Ventura en gaan dan weer voor de twee punten! Wij hebben er zin in, moedigen jullie ons aan!