Verenigd in beweging

Aanvullende corona maatregelen per 29 september

Naar aanleiding van de aanvullende maatregelen die afgelopen maandag door het kabinet zijn aangekondigd gelden sinds dinsdag 29 september om 18.00 uur (voorlopig tot 20 oktober 2020) de volgende maatregelen op Verburch Sportcentrum:

Voor bezoekers van het sportpark vanaf 13 jaar en ouder geldt een registratieplicht. Middels het invullen van onderstaand formulier kun je registreren. Dit kan al ruim van tevoren door het invullen van de juiste datum en tijd. 

Klik hier om het registratieformulier te openen

Kun je niet aantonen dat je het formulier hebt ingevuld, kan dit ook nog aan de deur middels het scannen van de QR-code.

Er is geen publiek toegestaan bij wedstrijden en trainingen op Verburch Sportcentrum.

Alle sportkantines zijn gesloten.

Wedstrijden, trainingen gaan vooralsnog gewoon door, zowel buiten als in de sporthal en de jeu-de-boules hal.

Douchen gebeurt bij voorkeur thuis. De kleedruimtes, toilet- en douchevoorzieningen in de sporthal mogen gebruikt worden onder de voorwaarden zoals aangegeven op de posters die hier zijn opgehangen. Verburch Voetbal en Handbal informeren hun leden nog nader over gebruik kleedkamers / douches.

Sporters worden verzocht zo spoedig mogelijk na afloop van de training of wedstrijd het sportcentrum te verlaten.

Voor eventuele vragen over deze maatregelen kan contact worden opgenomen met de beheerder van Verburch Sportcentrum, Pieter Batenburg, via verburch@caiway.nl of 06-14301770. Tevens kan de aanwezige beheerder van de sporthal worden aangesproken op tijden dat de sporthal is geopend.

Klik hier voor de corona maatregelen die Verburch Tennis op haar website heeft gepubliceerd.

Klik hier voor het corona protocol van Verburch Voetbal.