Verenigd in beweging

Een goed en sportief 2023!

Eind 2018 sloegen de Verburch-verenigingen de handen ineen voor meer gezamenlijke PR en een nieuw logo, website, Facebook zijn inmiddels een feit. Daarnaast is er meer gezamenlijke PR in het dorpsblad Poeldijk Nieuws en soms zelfs in de kranten. Een hoogtepunt dit jaar was het Rondje Verburch op zondag 11 september. Een dag waarbij we als trotse Verburch-leden aan de buitenwereld konden laten zien wat we als Verburch allemaal in huis hebben en wat er allemaal op ons sportcentrum mogelijk is; en dat is nogal wat!
Naast de diverse sportverenigingen is er een opkomende nieuwe groep OldStars actief, is er een professionele fysiotherapie en sportbegeleiding aanwezig en de Gym Fitness die ook regelmatig fittests organiseert. Daarnaast maakt Zon Kinderopvang en voetbalschool Kick gebruik van onze sportaccommodatie. En dan is er nog een zeer actieve Businessclub Vrienden van Verburch die alle verenigingen – met name de jeugdopleidingen – een financiële steun in de rug geven. Hoe leuk was het dat nagenoeg alle verenigingen en ook de Businessclub meededen aan het Rondje Verburch! Een zeer geslaagde dag dus waar we in 2023 zeker een vervolg aan hopen te geven.
Corona heeft ons geleerd dat gezondheid belangrijk is met daarnaast gezond eten, bewegen en fit zijn. En waar kun je nou beter bewegen,  fit zijn en/of fit worden dan op ons Verburch Sportcentrum. Er zijn tal van mogelijkheden om aan je zelf te werken voor jong en oud en als je uit gesport bent dan kan je op verschillende locaties een gezellig drankje doen! Leuk om je in 2023 ook eens te zien of om je weer te zien als je al lid bent van een club! Kijk voor meer informatie op onze website www.verburch.nl.