Verenigd in beweging

Samen sporten tijdens Rondje Verburch

Alle sportclubs zetten op zondag 11 september hun deuren voor jullie open tijdens Rondje Verburch. Zij organiseren toernooien, competities en andere activiteiten. IEDEREEN kan meedoen – dus ook als je geen lid bent van Verburch en ook als je misschien geen sportmaatje hebt. Bij elke sport worden de activiteiten op de eigen locatie en in eigen beheer georganiseerd, dus meld je aan bij elke vereniging afzonderlijk. En de keuze is reuze! Klik op een van onderstaande sporten waaraan je mee wilt doen voor meer informatie en/of aanmelden. Zeker leuk als je ook meedoet!Volleybal
Tussen 13:00 uur en 15:00 uur staat er een volleybalnet buiten op het trainingsveld van de voetbal (voorbij het bruggetje). We spelen dus op gras. Je kan alleen of met vrienden en familie inschrijven en het is recreatief. Teams bestaan maximaal uit 4 personen (op het veld).

Voetbal
Op zondag 11 september van zal er door verschillende leeftijdsgroepen worden gestreden voor de bokaal met de grote oren, oftewel De Druiven Cup. 
Verburch lid of (nog) geen lid?! Voor deze activiteit maakt dat helemaal niks uit. Alle jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 5 t/m 15 jaar zijn van harte welkom om hun voetbalskills te tonen en mee te strijden om De Druiven Cup. 
We verzamelen tussen 11.30 en 11.45 uur op het hoofdveld van Verburch. Graag allemaal op tijd aanwezig.

Tennis
Het Druiventoernooi voor iedereen vanaf 18 jaar. Deelname is (inclusief lunch) 12 euro. Aanmelden is mogelijk via bovenstaande link.
En Verburch Tennis organiseert Tennisclinics onder leiding van gediplomeerde trainers. Deze clinics zijn bedoeld voor niet-leden van Verburch Tennis en voor de beginnende tennissers. Meer info via bovenstaande link.

Handbal
Op deze dag zijn al onze jeugdleden en (nog) niet leden (van 6 t/m 16 jaar) welkom op de handbalvelden buiten om hun handbalkwaliteiten te testen. Wil je weten hoe goed je kunt mikken, hoe snel je kunt rennen en tippen tegelijk, hoe hard je kunt gooien? Kom dan naar deze dag! Meer info via bovenstaande link.

Gym Fitness
Gym Fitness Poeldijk zet op 11 september de hele dag de deur open voor iedereen die kennis wil maken met hét gezellige fitnesscentrum voor ’t Westland en regio Den Haag.

Jeu de Boules
Jong en oud is welkom om deel te nemen aan een toernooi voor koppels in dezelfde sfeer als het bekende toernooi tijdens Rondje Poeldijk. Er is plaats voor 60 koppels. Klik op bovenstaande link voor meer info.

Boogschieten
Leer het boogschieten kennen. Met een korte instructie schiet je echte pijlen op een groot doel. Iedereen van 12 jaar en ouder is welkom om het een keer te proberen.

Verburch Old Stars
De deelnemers en organisatie van Verburch Old Stars zijn vanaf 12.00 uur aanwezig en zullen verdeeld over de middag demonstreren wat zij aan activiteiten organiseren (Walking Handbal en Football). Iedere donderdag om 09.45 wordt er gestart met een kopje koffie en om 10.00 begint de training. Iedereen (55+) is welkom om aan te sluiten!

Fitheidstest
Het bedrijf Fitsurance uit Amsterdam is in de sporthal van Verburch aanwezig om in een korte tijd een paar metingen te doen, zodat je beeld krijgt van jouw fitheid. Van deze professionele organisatie krijg je een duidelijke terugkoppeling en tevens achteraf een persoonlijk advies. En voor alle Poeldijkers is deze fitheidstest gratis!

Wouter de Kok Fysiotherapie en sportbegeleiding
De praktijk van Wouter de Kok is van 11.00 tot 15.00 open voor rondleidingen door de praktijk en informatie voorziening over artrose oefengroep en de gecombineerde leefstijlinterventiegroep. 
Daarnaast wordt informatie gegeven over specialisaties zoals echografie bij blessures, manueel therapie en sportfysiotherapie.