Verenigd in beweging

Tijden veranderen, in dit geval gelukkig maar!

Gedragingen die we in het verleden voor ‘normaal’ hebben aangezien zijn, als we er nu goed over nadenken, helemaal niet zo ‘normaal’. ‘Grensoverschrijdend gedrag’ en machtsmisbruik wordt dit vandaag aan de dag genoemd. Nu realiseren we ons dat er mensen gekwetst kunnen zijn, zich ongemakkelijk hebben gevoeld en in het ergste geval een trauma is bezorgd.

Het is goed om hierover met elkaar in gesprek te gaan en te blijven, ook binnen sportverenigingen.

Benoemen wat we niet meer willen en hoe we in de toekomst met elkaar om willen gaan. Elkaar ondersteunen om voor jezelf op te durven komen en niet bang zijn om elkaar feedback te geven.

Heb je behoefte om te praten over gedragingen van een ander die jij als onplezierig beschouwt? Of heb je misschien spijt dat je gedragingen hebt vertoond waar je achteraf helemaal niet trots op bent?

Neem dan gerust contact met mij op. Als vertrouwenscontactpersoon van Verburch Sportcentrum ben ik een onafhankelijke gesprekspersoon die in de eerste instantie een luisterend oor biedt en ‘gevraagd’ advies kan geven. Vanzelfsprekend kun je erop vertrouwen dat er met jouw informatie discreet wordt omgegaan.

Schroom niet om mij te contacten.

Vriendelijke en sportieve groet,
Karin Scholtes
06-10164519
vcpwestland@gmail.com