Verenigd in beweging

Welkom op de nieuwe Verburch website!

Onder impuls van de businessclub "Vrienden van Verburch" en Sport Stichting Verburch zijn de Verburch sportverenigingen in 2017 gezamenlijk aan de slag gegaan om Verburch Sportcentrum beter onder de aandacht te brengen bij de bewoners van Poeldijk en omstreken. Het thema waarmee het Verburch PR team aan de slag is gegaan luidt dan ook "Verenigd in beweging".
Het Verburch PR team, met vertegenwoordigers vanuit alle verenigingen, had hoog op het verlanglijstje staan om alle verenigingen een nieuwe website te bezorgen via www.verburch.nl. Na een flink aantal vergaderingen met de webmasters en de ontwerpers van The Mind Office hebben we vanaf nu een website om trots op te zijn. De website verhoogt de herkenbaarheid van de verenigingen, alle informatie is centraal te vinden, de kosten van de website kunnen worden gedeeld en de webmasters kunnen gezamenlijk optrekken bij het onderhouden van de website. Daarbij hebben we vanaf nu de mogelijkheid om te werken met uniforme e-mail adressen (@verburch.nl).
Naast de website zullen we Verburch Sportcentrum en het nieuws over haar bewoners ook een plaats geven op sociale media als Facebook en Instagram.
Om technische redenen konden Verburch Voetbal en Verburch Tennis hun website niet verplaatsen naar www.verburch.nl. Maar via de link op de hoofdpagina zijn hun eigen websites wel te benaderen.
Heb je vragen of opmerkingen over de nieuwe website? Stuur dan even een e-mail naar webmasters@verburch.nl. We zijn ontzettend benieuwd naar jullie reacties.

Verburch PR team